segway_front-page

Fordele

Platform Stort platform – optimeret til god komfort
Styr Styret kan nemt fjernes, så køretøjet nemt kan opbevares og transporteres
Lys Sikrer optimal synlighed i dårligt oplyste områder.
Specifikationer
Vægt 48 kg
Platform 48×63 cm
Rækkevidde 38 km
Maksimal hastighed 20 km/t

Segway Patroller anvendes af mange mennesker på grund af dens praktiske opbygning og pålidelige drift. Segway Patroller hardissefordele:

Manøvredygtighed:
SegwayPatroller’s lille vende radius gør den dem at anvende I områder med meget lille plads f.eks. på P-pladser. Den kan dreje indenfor meget lille radius og kan bade køre fremad og bakke. Dette er en mulighed som ingen andre transportmidler kan tilbyde.
Synlighed:
Højden på SegwayPatroller’s platform giver føreren et meget bedre udsyn sammenlignet en cykel eller patruljering I en bil, hvorved betjente kan overvåge et meget større område.

Anvendelighed:
SegwayPatroller’s enestående og patenterede balance system er betjenten hele tiden i kontakt med offentligheden på samme måde, som når der patruljeres til fods.

Mobilitet:
Segway Patroller har en maksimal hastighed på op til 20 km/t. Den forøger mobiliteten og giver betjenten mulighed for at afslutte en patruljering 3 gange hurtigere end til fods.

Reaktionstid:
Segway Patroller forbedrer betjentens mulighed for komme frem og reagere på en nødsituationhurtigere end til fods, på cykel eller på hest.

Alsidighed:
Segway Patroller kører let på forskellige underlag og terræn. Den tillader betjenten at overskue større folkemængder samt hurtigt at reagere på en nødsituation både indendørs og udendørs. I modsætning til andre transportmidler er Segway Patroller fleksibel og betjenten kan transportere sig sikkert i de fleste område inkl. op af bakker, ramper, fortovs kantsten, elevatorer og gennemdøre.

segway11 segway12 segway13

Køretøj med reklame
Elektriske køretøj, der vækker opsyn Segways med reklame er giver en meget større opmærksomheds værdi, da køretøjet vækker opsyn og kan bevæge sig rundt i gadebilledet. Vores Segway, E-Merge og E-max scootere kan alle lejes til kampagner og events, så dit budskab kan fremmes optimalt.

Fremhæv dit budskab:

  • Segway tilbyder en fascinerende reklamemulighed, der vækker opsyn
  • Mobiliteten fremhæver dit budskab over et større geografisk område
  • Det store frontparti fremhæver dit budskab, så det kan ses fra flere vinkler
  • Segway understreger dit budskab og giver det en positive vinkel, da Segway er et el køretøj
  • Føreren kan have tøj på, som forstærker budskabet
  • Reklameartikler kan uddeles fra Seqway

En stærk mulighed for reklame på gågader, festivals, reklamefremstød, messer, indkøbscentre og sports begivenheder. x2 SE Silent Hunter Packages