segway_front-page

segway17

segway1

Segway – i2

  • Designet ti nem transport I normalt terræn
  • Kan leveres i hvid, sort og metal grøn

Segway i2 SE Patroller/Security Segway Patroller i2 SE model har den fleksibilitet som kræves for at fuldføre jobbet inden for vagt/sikkerhed/politi. Den kan anvendes indenfor og udenfor og har en rækkevidde på op til 38 km på en enkel opladning.

Den er meget anvendelig til patruljering for myndigheder, vagt/sikkerhedsfirma og beredskab. Du skal vælge Segwayi2 SE for dens lethed og spare plads ved opbevaring af køretøjer. Ved offroad kørsel er Segway i2 SE Patroller/Security også et godt valg, da den er udstyret med lav tryks dæk til terræn kørsel. Alle modeller kan tilpasses med optic gul eller hvid refleks. Logo og markering med politi/vagt/sikkerhed kan monteres og lys på køretøjet tilbydes i rød/blå eller brun/hvid.

Segway i2 SE Tour operators
Denne udgave af Segway klarer nemt transporten og gør den også hurtigere. Den kan udvides med gode opbevaringsbeholdere med og uden låg. Opbevaringsbeholderen foran er meget anvendelig og indeholder et 12 volt genopladeligt batteri, som kan anvendes til belysning, et horn eller mobiltelefon/tablet via to USB porte