virto_front-page

virto1

virto2

Virto – 3 hjulet el køretøj

Virto er et 3-hjulet el drevet køretøj, hvilket gør det til et miljøvenligt og bæredygtigt køretøj. Ingen dyre stop på tankstation eller olie skift, som skader miljøet. Den maksimale hastighed for Virto er ikke mindre end 25 km/t. Du kommer med Virtohurtigt og sikkert fremt til din destination.

Virto kan anvendes på offentlig vej i trafikken, men er også meget brugbar på større områder såsom fabriksanlæg, lufthavne, messe centre og mange andre steder.

Industri og logistik: Virksomheder og offentlige myndigheder med flere adresser,lagerbygninger, byggepladser og indkøbscentre kan spare værdifuld tid på transport ved at anvende Virto.

Vagt og politi: Virto er meget anvendelig indenfor sikkerhed/vagt på offentlig vej, i indkøbscentre og lufthavne. På Virtoer føreren placeret højt og det medfører en større grad af autoritet samt et meget bedre udsyn.

Reklame og PR: Virtogiver opmærksomhed og er meget anvendelig som reklame for din virksomhed eller produkt, en hel unik mulighed for reklameog samtidig kan føreren uddele materiale som fremhæver virksomheden eller produktet. Dette skaber en meget højere eksponering og synlighed, som ikke kan opnås ved normal reklame.

  • Cykelstien kan anvendes og hvis der ikke er nogen cykelsti, kan vejen anvendes.
  • Minimum alder er 16 år
  • Hjelm er ikke et lovkrav
  • Kananvendesudenkørekort
  • Maximum fart 25 km/t

Tekniske specifikationer -Virto

Vægt 90 kg
Aksel afstand 100 cm
Max. lasteevne 125 kg
Motor 1200 W, for hjuls trukket
Bremser Hydraulisk med motor bremse
Suspension front fork + baghul
Speedometer Fart og batteri status, Eco mode
Batterier 3x Lithium batteries-LiFephosphate(Ion) 48V/10A
Rækkevidde 3x20km = 60 km
Antal opladninger / Oplader 2000 opladninger / 3A/48V
Lys LED for og bag
Baggear/Parkerings bremse/låsning af ret Ja/Ja/Ja